Hotelzimmer

Es stehen Ihnen 3 Arten von Hotelzimmern zur Verfügung. Sie können wählen zwischen Standardzimmer, Komfortzimmer mit Balkon und unsere DeluxeZimmer mit Terrasse.

p.k.p.n. €92,00

Standardzimmer

Mehr Informationen
p.k.p.n. €102,00

Deluxe Zimmer

Zimmer mit Terrasse

Mehr Informationen
p.k.p.n. €102,00

Komfort Zimmer

Zimmer mit Balkon

Mehr Informationen
Line

Zufriedene Gäste

Unsere Gäste ans Wort

Line

Hallo. Door omstandigheden was het mij niet mogelijk om een recensie te plaatsen. Het betreft ons verblijf van 03 t/m 06-09 in uw prachtige hotel. * De ontvangst was buitengewoon vriendelijk met een kopje koffie na een rit van 280km. * De eigenaars en het hele personeel was niet vriendelijk MAAR UITERST VRIENDELIJK EN BELEEFD. * Kamer en de sanitaire ruimtes waren proper en zeer schoon 👍👍. * Maar vooral het eten was van zeer goede kwaliteit en alles was er steeds voldoende.

Voor de derde keer bij dit hotel geweest. Gewoon lekker slapen, loungen op het terras en lekker eten bij vriendelijke mensen tegen een faire prijs. En dat in een prachtige fiets en wandelomgeving. Wat wil je dan nog meer ?

Heel vriendelijk onthaald, mooie , nette kamer met een goed bed. Het eten krijgt van ons een dikke pluim! Eenmaal vermeld welke voeding last gaf, kreeg mijn vrouw aangepaste gerechtjes. Dit waarderen we ten volle ,waarvoor nogmaals onze beste dank. Deze plek is zeker een aanrader !

Line