Recensies

Heeft u een recensie? Stuur ons dan een mail, dan plaatsen wij deze recensie op onze website. Wij zijn blij met elke reactie. Wij doen er namelijk alles aan om u een zo prettig mogelijk verblijf te bieden.

Geweldige kamers, zeer ruim en alle voorzieningen aanwezig. Top restaurant. Vriendelijk personeel. Zeer behulpzaam. Het hotel heeft zelfs fietsroutes uitgestippeld. Een aanrader is ook de fietstocht door het Drents Fries woud, met onderweg een lunch aan een ander hotel en bij terugkomst een 3 gangen diner. Ruime parking. Geweldig buiten terras . Fietsenstalling met oplaad mogelijkheid. Dit hotel is zijn 9.1 meer dan waard.

Mooie kamer met balkon en prachtig uitzicht op mooie tuin. Prima ontbijt met ruime keuze. Goed verzorgd diner. De eigenaar en zijn vrouw doen er, samen met het personeel, alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Kortom: een aanrader.

De Wapser Herberg is een bijzonder goed hotel. Vriendelijk ontvangst, prima kamers ,schoon door het hele hotel. Het eten vonden wij uitmuntend. Goed ontbijt. Een hotel om nogmaals terug te komen.

Prachtige dag om eropuit te trekken. Aangeland bij de Wapser Herberg. Uiterst vriendelijk ontvangen.

Tophotel, heel gastvrij. Houden heel goed rekening met glutenvrij dieet.

Wij werden bij aankomst heel persoonlijk ontvangen met een cappucino koffie,onze keuze,daarna bracht een vriendelijk personeelslid ons naar onze kamer en legde ons één en ander uit en liet ons de kamer zien.

Het was hier heel erg fijn vertoeven. Hele vriendelijke bediening. Warme ontvangst. Eten was voortreffelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer prettige ontvangst in een goed familie bedrijf. Goed eten, goed slapen, gezellig. Voor herhaling vatbaar.