De Wapser Herberg gaat 20 mei 2020 weer open!

Gepubliceerd op 6 mei 2020

Inmiddels is het al bijna twee maanden stil in De Wapser Herberg. Wij hebben echter niet stil gezeten. Zo hebben wij de vijver in de hoteltuin een grote opknapbeurt gegeven, het bargedeelte opnieuw behangen en verschillende dingen een nieuwe lik verf gegeven. Daarnaast en misschien wel als belangrijkste, hebben wij nagedacht over hoe wij in de nieuwe anderhalve-metersamenleving een veilige omgeving kunnen creëren voor onze gasten, waarin iedereen genoeg afstand van elkaar kan houden.

Gelukkig maar, want inmiddels merken wij dat gasten er toch wel weer aan toe zijn om er even uit te zijn. Bovendien wordt ook duidelijk dat hotels, zolang dit op een veilige manier kan, eten mogen serveren aan hun eigen gasten in het restaurant. Dit staat los van de huidige maatregelen geldend voor gasten van buitenaf en of deze wel of niet verlengd worden.

Daarom opent hotel De Wapser Herberg vanaf 20 mei 2020 weer haar deuren.

Door het gehele hotel is een looproute gecreëerd waardoor u als gast vrijwel nergens paden hoeft te kruisen met andere gasten en alle tafels staan minimaal 1,5 meter uit elkaar. Ook hebben wij extra hygiënemaatregelen getroffen en ervoor gezorgd dat ook het personeel te allen tijde 1,5 meter afstand kan houden. Wij vragen u enkel om ook uw eigen gezondheid goed in acht te nemen en bij twijfel thuis te blijven, in lijn met de regels vanuit de overheid. Bent u benieuwd naar een uitgebreid overzicht van onze maatregelen? Het hele plan hebben wij gepubliceerd en is te vinden op www.wapserherberg.nl/covid-19.

De Wapser Herberg beschikt over een ruime parkeerplaats en een grote tuin, waardoor er genoeg ruimte is om veilig uw auto neer te zetten en buiten van de zon te genieten zonder bij andere gasten in de buurt te hoeven komen. Daarnaast zijn er enkele uitgestrekte natuurgebieden in de omgeving, waar u uren kunt wandelen of fietsen terwijl u maar weinig mensen tegenkomt. Zelfs wanneer u wel mensen tegenkomt, is er voldoende ruimte om elkaar op veilige afstand te passeren.

Wij hopen u binnenkort, gezond en wel, weer te mogen ontvangen in De Wapser Herberg.