De Kerstkamer Beleving

Gepubliceerd op 1 december 2021

Tijdens deze onzekerheid of alle kerstplannen door kunnen gaan, kijken wij graag naar wat er wél mogelijk is. Daarom komen wij met de Kerstkamer Beleving: een kerstdiner zoals u gegarandeerd nog nooit heeft meegemaakt!

Wij versieren alle kamers volledig in kerstsfeer en zorgen daarnaast voor een mooi opgedekt eettafeltje op alle kamers; we laten u het kerstdiner natuurlijk niet op schoot eten. Wanneer u “aan tafel” gaat, zet u uw deur open naar de gang, waar wij zorgen voor kerstmuziek. Op de gang loopt uw eigen gastheer of -vrouw die de hele avond in de buurt van uw kamer is en regelmatig even langskomt voor een drankje, of natuurlijk om de volgende gang van het menu te brengen. Het is dus net een privé-kerstdiner mét butlerservice! U mag daarnaast natuurlijk altijd even om de hoek van uw deur kijken en een gesprekje aanknopen met de buren tussen de gangen door.

Voorop staat dat wij het kerstdiner gewoon in ons restaurant serveren wanneer dit mogelijk is. Staan de maatregelen dit echter niet toe, dan hopen wij op deze manier iets vernieuwends te bieden en er zo toch een leuke kerst van te maken. Viert u die met ons mee?

Hieronder vindt u het menu voor beide kerstdagen en alle informatie over ons kerstarrangement vindt u hier. Wilt u het kerstarrangement, inclusief (wanneer de regels hiervoor aanleiding geven) de Kerstkamer Beleving, boeken? Neem dan telefonisch contact op via 0521 – 551 278 voor de beschikbaarheid en om meteen te boeken.