Hotelkamers

Wij hebben 3 soorten hotelkamers voor u beschikbaar. U kunt kiezen uit de standaard kamer, de comfort kamer met balkon en onze deluxe kamer met terras.

p.k.p.n. €107,00

Standaard kamer

Ruime kamer zonder balkon

Meer informatie
p.k.p.n. €117,00

Deluxe kamer

Ruime kamer met terras

Meer informatie
p.k.p.n. €117,00

Comfort kamer

Ruime kamer met balkon

Meer informatie
Line

Tevreden gasten

Onze gasten aan het woord

Line

Voor het eerst in dit hotel geboekt en bij aankomst werden we vriendelijk welkom geheten met een heerlijke kop koffie. De kamer en badkamer is ruim en modern tevens erg mooi gelegen naast het restaurant met een privé zitje waar we konden genieten van de mooie aangelegde tuin. Het diner was heerlijk en werd door het vriendelijke personeel uitgeserveerd. Het ontbijt is uitstekend. Helaas moesten wij de laatste ochtend al vroeg vertrekken en werd ons ontbijt op afgesproken tijd neergezet om mee te nemen. De omgeving is prachtig voor wandel en fietsvakantie. De eigenaren zijn zeer gastvrij. Wij kunnen dit hotel restaurant zeer aanbevelen. Hierbij dank voor het zeer aangename verblijf.

Hallo. Door omstandigheden was het mij niet mogelijk om een recensie te plaatsen. Het betreft ons verblijf van 03 t/m 06-09 in uw prachtige hotel. * De ontvangst was buitengewoon vriendelijk met een kopje koffie na een rit van 280km. * De eigenaars en het hele personeel was niet vriendelijk MAAR UITERST VRIENDELIJK EN BELEEFD. * Kamer en de sanitaire ruimtes waren proper en zeer schoon ??. * Maar vooral het eten was van zeer goede kwaliteit en alles was er steeds voldoende.

Voor de derde keer bij dit hotel geweest. Gewoon lekker slapen, loungen op het terras en lekker eten bij vriendelijke mensen tegen een faire prijs. En dat in een prachtige fiets en wandelomgeving. Wat wil je dan nog meer ?

Line