Hotelkamers

Wij hebben 3 soorten hotelkamers voor u beschikbaar. U kunt kiezen uit de standaard kamer, de comfort kamer met balkon en onze deluxe kamer met terras.

p.k.p.n. €92,00

Standaard kamer

Ruime kamer zonder balkon

Meer informatie
p.k.p.n. €102,00

Deluxe kamer

Ruime kamer met terras

Meer informatie
p.k.p.n. €112,00

Comfort kamer

Ruime kamer met balkon

Meer informatie
Line

Tevreden gasten

Onze gasten aan het woord

Line

Voor de derde keer bij dit hotel geweest. Gewoon lekker slapen, loungen op het terras en lekker eten bij vriendelijke mensen tegen een faire prijs. En dat in een prachtige fiets en wandelomgeving. Wat wil je dan nog meer ?

Heel vriendelijk onthaald, mooie , nette kamer met een goed bed. Het eten krijgt van ons een dikke pluim! Eenmaal vermeld welke voeding last gaf, kreeg mijn vrouw aangepaste gerechtjes. Dit waarderen we ten volle ,waarvoor nogmaals onze beste dank. Deze plek is zeker een aanrader !

Hartelijk ontvangst met heerlijke koffie. Wij hadden een kamer op de begane grond met een zitje buiten. De kamer was schoon en ruim en voorzien van een heerlijk schoon bed. Badkamer gewoon prima! Schoon en van alle gemakken voorzien. Zowel het ontbijt als het diner waren met zorg en liefde bereid. Lekker en voldoende. De Wapser Herberg is tevens een mooie uitvalsbasis voor wandel en fietstochten in de omgeving. Kortom een geweldig leuk en fijn hotel met vriendelijke en kundige personeelsleden waar wij zeker nog eens terug gaan komen!

Line