Hotelkamers

Wij hebben 3 soorten hotelkamers voor u beschikbaar. U kunt kiezen uit de standaard kamer, de comfort kamer met balkon en onze deluxe kamer met terras.

p.k.p.n. €92,00

Standaard kamer

Ruime kamer zonder balkon

Meer informatie
p.k.p.n. €102,00

Deluxe kamer

Ruime kamer met terras

Meer informatie
p.k.p.n. €112,00

Comfort kamer

Ruime kamer met balkon

Meer informatie
Line

Tevreden gasten

Onze gasten aan het woord

Line

Geweldige kamers, zeer ruim en alle voorzieningen aanwezig. Top restaurant. Vriendelijk personeel. Zeer behulpzaam. Het hotel heeft zelfs fietsroutes uitgestippeld. Een aanrader is ook de fietstocht door het Drents Fries woud, met onderweg een lunch aan een ander hotel en bij terugkomst een 3 gangen diner. Ruime parking. Geweldig buiten terras . Fietsenstalling met oplaad mogelijkheid. Dit hotel is zijn 9.1 meer dan waard.

Mooie kamer met balkon en prachtig uitzicht op mooie tuin. Prima ontbijt met ruime keuze. Goed verzorgd diner. De eigenaar en zijn vrouw doen er, samen met het personeel, alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Kortom: een aanrader.

De Wapser Herberg is een bijzonder goed hotel. Vriendelijk ontvangst, prima kamers ,schoon door het hele hotel. Het eten vonden wij uitmuntend. Goed ontbijt. Een hotel om nogmaals terug te komen.

Line