Hotelkamers

Wij hebben 3 soorten hotelkamers voor u beschikbaar. U kunt kiezen uit de standaard kamer, de comfort kamer met balkon en onze deluxe kamer met terras.

p.k.p.n. €107,00

Standaard kamer

Ruime kamer zonder balkon

Meer informatie
p.k.p.n. €117,00

Deluxe kamer

Ruime kamer met terras

Meer informatie
p.k.p.n. €117,00

Comfort kamer

Ruime kamer met balkon

Meer informatie
Line

Tevreden gasten

Onze gasten aan het woord

Line

Moet u zeggen dat wij een 3 daags arrangement geboekt hadden bij u van 7t/m 9 augustus. In een woord geweldig het hotel de kamer de ontvangst en service. Ook het heerlijke diner en ontbijt was geweldig. Ook de bediening was voortreffelijk. Daarbij komt dat uw hotel vlakbij prachtige natuurgebieden ligt met enorme mooie bossen heidevelden en prachtige dorpjes. Geweldige elektrische fietsen staan ter beschikking om dit mooie stille en rustige gebied te verkennen. Wij komen zeker terug. Dank voor de goede verzorging.

Wij zijn een midweek naar deze herberg geweest Het was geweldig! Kregen gelijk een koffie of thee bij aankomst Hadden een mooie kamer met balkon, heerlijke bedden, mooie badkamer. Wij keken op een mooie tuin. Aan alles was gedacht er was zelfs een vliegen mepper Het personeel was erg behulpzaam . Ontbijt was goed verzorgd, allerlei broodjes, brood, beleg, krentenbrood, sapjes en fruit, koffie en thee Avondeten was een verassing, 3 gangen menu, was heerlijk iedere dag weer. Een kennis v ons heeft gelijk geboekt na het enthousiaste verhaal van ons, Kortom een hele fijne midweek!

Voor het eerst in dit hotel geboekt en bij aankomst werden we vriendelijk welkom geheten met een heerlijke kop koffie. De kamer en badkamer is ruim en modern tevens erg mooi gelegen naast het restaurant met een privé zitje waar we konden genieten van de mooie aangelegde tuin. Het diner was heerlijk en werd door het vriendelijke personeel uitgeserveerd. Het ontbijt is uitstekend. Helaas moesten wij de laatste ochtend al vroeg vertrekken en werd ons ontbijt op afgesproken tijd neergezet om mee te nemen. De omgeving is prachtig voor wandel en fietsvakantie. De eigenaren zijn zeer gastvrij. Wij kunnen dit hotel restaurant zeer aanbevelen. Hierbij dank voor het zeer aangename verblijf.

Line