Kerst arrangement

Hotel De Wapser Herberg was in vroegere tijden een rustpunt midden in de heidevelden aan de rand van het kleine dorp Wapse. De sfeer van rust, adembenemende natuur en vriendelijke mensen is nog echt bewaard gebleven in dit stukje Drenthe.

De Wapser Herberg is een gezellig familie hotel, gelegen aan de rand van Het Drents–Friese Wold. Ons hotel is nostalgisch ingericht met vele verzamelingen zoals oud gereedschap, koffie- en theepotten, koffiemolens etc. U kunt heerlijk genieten in onze prachtige serre met vloerverwarming. De hotelkamers zijn modern ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten.

kerst arrangement

Wat houdt het Kerst arrangement in?

U komt aan op 24 december. ’s Avonds krijgt u een driegangendiner en een drankje om in de kerstsfeer te komen.

Op 1e kerstdag is er na het ontbijtbuffet een leuke kerstwandeling van ongeveer twee uur in Elsloo (goede wandelschoenen meenemen). Bij terugkomst krijgt u een heerlijk bord erwtensoep of u kunt een mooi museum bezichtigen. ’s Avonds kunt u genieten van een culinair viergangen kerstdiner.

Op 2e kerstdag kunt u na het ontbijtbuffet heerlijk genieten van de omgeving of eventueel iets bezichtigen. ’s Avonds kunt u genieten van een culinair viergangen kerstdiner. Verder verrassen wij u met kerstliederen tijdens het kerstdiner.

Op 27 december kunt u na het ontbijtbuffet uitchecken en kunt u terugkijken op drie heerlijke dagen bij ons in “De Wapser Herberg”.

Prijzen per persoon / bij tweepersoonsbezetting

Boek een kamer