Fietspruverij

Kom genieten van een bijzondere fietspruverij door het schitterende Drents-Friese Wold of door de kolonie van Weldadigheid. Een fietstocht door de prachtige natuur en langs historische monumenten met tussendoor welverdiende pauzes bij de deelnemende horecagelegenheden. Hier kunnen de lekkernijen genuttigd worden, welke inbegrepen zijn in het arrangement.

fietspruverij

Meer informatie over de fietspruverij

Marjolein Rink biedt u samen met verschillende bedrijven voor €27,50 p.p. een goed gevulde dag aan met mooie fietsroutes en heerlijkheden. Deze ‘pruverijen’ zijn een verrassing, maar dieetwensen kunnen uiteraard bij de reservering doorgegeven worden. Er zijn verscheidene routes waar uit gekozen kan worden. Bij het startpunt worden de routes en vouchers meegegeven. De vouchers kunnen ingeleverd worden bij de deelnemende gelegenheden.

Er kan alleen of samen worden genoten van dit arrangement, maar ook in groepsvorm is het mogelijk. Een gezellige dag met vrienden, een familiedag of personeelsfeest. Gelieve vooraf reserveren. In overleg kunnen wij grote groepen een aangepast arrangement aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op.

Fietsen (standaard, elektrische fiets en tandem) kunnen gehuurd worden tegen een meerprijs. De meeste horecabedrijven hebben een oplaadpunt voor de elektrische fiets.

Mocht het niet haalbaar zijn om de route per fiets af te leggen, maar wilt u toch genieten van de lekkernijen, dan is het mogelijk om per auto naar de locaties te rijden. Alle bedrijven zijn goed te bereiken. Er is dan geen speciale route die u rijdt.

Het is ook mogelijk om in de avond te genieten van pruverijen.
Bent u geïnteresseerd in dit aanbod of bent u benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact op met ons: info@fietsproeverij.nl

Prijzen per persoon

  • Dit complete dagje uit kost 27,50 p.p.