4-sterren hotel

Sinds 18 juni 2019 mogen wij ons officieel een 4-sterren hotel noemen! Wij zijn natuurlijk ontzettend blij met deze kroon op ons werk van de afgelopen jaren. Een echt familiehotel met veel persoonlijke aandacht, nostalgisch ingericht maar met de luxe van deze moderne tijd: dat is 4-sterren Hotel de Wapser Herberg.

4 sterren hotel

De Wapser Herberg heeft het volgende te bieden

Door de relatieve kleinschaligheid van het hotel, gecombineerd met het feit dat het een echt familiehotel is waarbij uw gastheer en gastvrouw altijd aanwezig zijn, maakt dat het u aan persoonlijke aandacht niet zal ontbreken bij De Wapser Herberg. Bij ons komen gasten niet logeren, maar ze komen thuis.

Wanneer u door het hotel loopt komt u verschillende verzamelingen tegen die u terug zullen doen denken aan de vroegere tijden, zoals oud gereedschap, een ruime verzameling van koffiemolens en koffie- en theepotten, maar ook strijkijzers, fietslantaarns en oude blikken en bussen. Deze verzamelingen dienen echter enkel voor show en het zal u in comfort dan ook niet ontbreken. Onze 15 ruime hotelkamers zijn voorzien van alle moderne faciliteiten en ook in het bijbehorende restaurant kunt u heerlijk toeven.

Bent u toch meer een buitenmens?

Hotel De Wapser Herberg beschikt ook over een prachtig aangelegde hoteltuin, met een grote vijver met waterval, een glooiend gazon en veel bankjes verspreid door de tuin. Daarnaast beschikken wij over een groot verwarmd buitenterras, overdekt door de grootste parasol van het noorden. Als laatste wordt het hotel omringd door 3 Nationale Parken.

Faciliteiten van ons hotel

Eigen badkamer | Smart TV | Radio | Koffie- en thee faciliteiten | Gratis Wi-Fi | Föhn
Helaas zijn er, in verband met onze andere gasten, geen huisdieren in het hotel toegestaan.

Neem contact op

Line

Even genieten van de rust?
Boek dan vandaag nog een kamer

Ons hotel kenmerkt zich door haar één hectare grote, prachtig aangelegde tuin en nostalgische inrichting. Tevens hebben wij een restaurant. Wij hebben onze hotelkamers oud Engels ingericht, maar ook voorzien van alle moderne gemakken.

Boek een hotelkamer
Line